qui som
Carnisseria cansaladeria Codina està situat al poble de Taradell, a la comarca d’Osona.
L’ofici de cansalader portat a l’excel·lència. Embotits curats i cuits, somalles, fuets i bulls. La tradició que avança és viva.
Amb un bagatge familiar, a Can Codina s’hi elaboren tota mena d’embotits curats i cuits seguint sempre les receptes tradicionals de la nostra terra. Cuidant cada etapa del procés fins al mínim detall, en surten productes amb el gust dels bons paladars.
La bona qualitat de les matèries primeres, juntament amb una llarga experiència ens ha permès aconseguir un prestigi en el sector, acompanyat sempre d’un treball intens i rigorós en tots els nostres productes.
La combinació de processos artesans amb la utilització de maquinària d’última tecnologia en l’envasat i la conservació, ens ha permès oferir al llarg dels anys una àmplia gamma de productes del sector de l’embotit.
A través d’un servei a domicili ràpid i directe, els nostres productes es poden trobar en restaurants, botigues selectes i carnisseries d’arreu del territori, alhora que els podeu adquirir a la nostra botiga on també hi trobareu carns, plats precuinats, embotits, entre molts d’altres productes de la terra.
el nostre establiment
els nostres productes
- Bull blanc, bull negre i bull de ratafia i tòfona.
- Botifarra d’ou i botifarra negra.
- Llonganissa, fuet, somalla.
- Catalana, mortadel·la, Frankfurt.
- Plats precuinats casolans (canelons, amanides, pastes, truites…).
- Botifarra crua, salsitxes, hamburgueses, pilotilles…
- Tota mena d’embotit cuit i curat.
associacions i distintius
Can Codina el passat mes d’octubre de 2018 va guanyar el Concurs Nacional a la Millor Llonganissa Tradicional del 2018. I van fer entrega del Premi a la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu. Aquest concurs l’organitza la Fundació d’Oficis de la Carn juntament amb la Cofraria del Gras i el Magre
Et pot interessar
- Can Codina de Taradell guanya un concurs nacional
- Can Codina mencionada pel jurat per la seva botifarra d’ou