BASES LEGALS SORTEIG mensual

Els 7 Aliments Excel·lents de Fet a Osona ofereixen experiències amb els seus productors i productores

Durant aquest any 2023, la cistella dels 7 Aliments Excel·lents de Fet a Osona pren vida i ofereix la possibilitat de compartir experiències amb les persones que hi ha darrere de cada producte. Ho fa a través d’una campanya a xarxes socials on, cada mes, es presenta un producte de forma exclusiva, i es permet participar al sorteig d’una experiència a l’obrador de cada productor i productora.

La campanya, que es va estrenar el mes d’abril amb el pa de 7 llavors de Mas Corcó com a protagonista, continua el mes de maig amb Formatges Riudavets, el juny amb Ratafia Bosch. Sambucus, Carnisseria Codina, la pastisseria El Bruguer i la IGP Llonganissa de Vic seran protagonistes, cada mes, fins al mes de novembre. 

La voluntat és acostar el públic als 7 Aliments Excel·lents a través del coneixement del producte i d’una proposta dinàmica i participativa com és el sorteig d’experiències.

Cada productor o productora oferirà una experiència exclusiva a les persones guanyadores (3 grups de 4 persones a cada sorteig) a través de la qual podran conèixer el seu obrador, tastar i descobrir els seus productes i gaudir de l’entorn que acompanya cada un d’aquests Aliments Excel·lents.

Per participar als sortejos, només cal ser seguidor de @fetaosona a Instagram i seguir les instruccions que es publicaran el tercer dimarts de cada mes.

 Mas Corcó Pagesos Forners

Formatges Riudavets

PODCASTS CATRADIO

Osona, del pa de pessic a la ratafia 

Osona, pagesos, forners i formatges

Osona, país de botifarres i herbes aromàtiques

NOTÍCIES

Un tast d’Osona
al Fòrum

10 novembre 2022

Aquests són els
"aliments excel·lents" d’Osona

7 desembre 2021

10 millors aliments excel·lents, fets a Osona

8 juliol 2021

Osona escollirà
10 aliments ‘excel·lents’

13 maig 2021