BASES LEGALS SORTEIG mensual

Els 7 Aliments Excel·lents de Fet a Osona ofereixen experiències amb els seus productors i productores

Durant aquest any 2023, la cistella dels 7 Aliments Excel·lents de Fet a Osona pren vida i ofereix la possibilitat de compartir experiències amb les persones que hi ha darrere de cada producte. Ho fa a través d’una campanya a xarxes socials on, cada mes, es presenta un producte de forma exclusiva, i es permet participar al sorteig d’una experiència a l’obrador de cada productor i productora.

La campanya, que es va estrenar el mes d’abril amb el pa de 7 llavors de Mas Corcó com a protagonista, continua el mes de maig amb Formatges Riudavets, el juny amb Ratafia Bosch. Sambucus, Carnisseria Codina, la pastisseria El Bruguer i la IGP Llonganissa de Vic seran protagonistes, cada mes, fins al mes de novembre. 

La voluntat és acostar el públic als 7 Aliments Excel·lents a través del coneixement del producte i d’una proposta dinàmica i participativa com és el sorteig d’experiències.

Cada productor o productora oferirà una experiència exclusiva a les persones guanyadores (3 grups de 4 persones a cada sorteig) a través de la qual podran conèixer el seu obrador, tastar i descobrir els seus productes i gaudir de l’entorn que acompanya cada un d’aquests Aliments Excel·lents.

Per participar als sortejos, només cal ser seguidor de @fetaosona a Instagram i seguir les instruccions que es publicaran el tercer dimarts de cada mes.

 Mas Corcó Pagesos Forners

Formatges Riudavets

Ratafia Bosch

Pastisseria el Bruguer

Infusions Sambucus

Carnisseria Codina

Llonganissa IGP de Vic

PODCASTS CATRADIO

Osona, del pa de pessic a la ratafia 

Osona, pagesos, forners i formatges

Osona, país de botifarres i herbes aromàtiques

NOTÍCIES

Un tast d’Osona
al Fòrum

10 novembre 2022

Aquests són els
"aliments excel·lents" d’Osona

7 desembre 2021

10 millors aliments excel·lents, fets a Osona

8 juliol 2021

Osona escollirà
10 aliments ‘excel·lents’

13 maig 2021