Productes d’horta; infusions ecològiques i herbes per cuinar; cooperativa agro-gastronòmica; restaurant i càtering per a esdeveniments

qui som
“De la terra a la taula, creant oportunitats “
Som una cooperativa que va néixer l’any 2011 per a donar oportunitats professionals a persones amb dificultats sociolaborals, ho fem a través d’una combinació de treball, formació i acompanyament.
Treballem en els àmbits agrari i gastronòmic.
En l’àmbit agrari fem infusions ecològiques a la nostra finca, la majoria son d’origen mediterrani. En cultivem unes 40 especies, tallades a mà, assecades a l’assecador solar i envasades manualment. I per garantir-ne una bona conservació van del camp a l’assecador en 10 minuts i abans de tres dies estan seques i emmagatzemades.
En l’àmbit gastronòmic, utilitzem productes de primera qualitat, productes frescos i de temporada, de proximitat i ecològics.
associacions i distintius
et pot interesar
Tenim també servei de càtering per a esdeveniments.
Fem gestió de cuines per a col·lectivitats.
Oferim visites als nostres camps i tallers educatius i de coneixement.