qui som
Postres Masgrau som una empresa familiar dedicada a l’elaboració artesana de postres làctiques. Actualment treballem l’elaboració de postres tradicionals i innovem per crear-ne de noves que s’ajustin als paladars i a les exigències dels nostres dies. El flam de mató destaca dins de la nostra gamma de productes elaborats amb llet de vaca d’explotacions properes i de confiança, per tal de poder oferir un producte local i de qualitat.
El nostre origen familiar prové de la mare i de dues tietes molt emprenedores que van començar a fer mató, formatge fresc i flam d’ou entre els anys 50 i 60, de les quals volem mantenir aquest esperit emprenedor i el gust tradicional.
La metodologia que utilitzem a l’empresa per tal d’elaborar els productes és completament artesanal. Tots els processos de producció són manuals; aquest fet es pot acreditar ja que l’empresa té la denominació d’empresa artesanal número 100.
Utilitzem els millors ingredients que, juntament amb el procés d’elaboració artesanal, fan que els nostres productes siguin d’una gran qualitat. Apostem per la innovació i la diversificació, per oferir una àmplia gamma d’articles on destaquem el producte estrella: el flam de mató, que vam inventar nosaltres i que és el millor que es pot trobar al mercat.
Els nostres productes
PASTIS DE FORMATGE
Elaborat a partir d’una recepta típica del barri de Brooklyn, el nostre pastís de formatge és excel·lent.
… AMB XOCOLATA
… AMB MANGO
… AMB NABIUS
FLAM DE MATÓ
Podem dir amb tot l’orgull que nosaltres vam ser els inventors del flam de mató, el qual no admet imitacions: és el millor.
FLAM DE CAFÈ
Per als amants del cafè aquesta és la combinació perfecta per acabar amb unes bones postres.
FLAM DE FORMATGE
El flam és una de les postres preferides i es pot combinar amb una gran varietat de productes per convertir-lo en unes postres diferents.
FLAM D’OU
Quan l’obres, el daurat el fa especial. Fet amb autèntics ous de pagès i elaborat de forma tradicional fa que el gust sigui extraordinari.
PANNACOTA DE MANGO
Postres que s’obtenen de la cocció dels ingredients barrejats en fred.
Es deixa refredar en l’envàs final, on a la base s’hi posa la melmelada de mango i/o el puré de mango.
PANNACOTA DE NABIUS
Postres que s’obtenen de la cocció dels ingredients barrejats en fred.
Es deixa refredar en l’envàs final, on a la base s’hi posa la melmelada de nabius i/o el puré de nabius.
TOCINET
Encara que per alguns és contundent, aquest dolç també resulta una de les millors postres amb ou que existeixen.
CREMA CATALANA
Una de les postres més tradicionals de la cuina catalana i que no pot faltar mai a la taula és la crema.
associacions i distintius