qui som
El Pollastre del Montseny és l’autèntic pollastre de pagès. Criat en llibertat, a l’aire lliure i alimentat amb gra, 100%, i pastures.
Els pollastres que criem, de la raça francesa “label Rouge” són pollastres rústics i que tenen una carn de molt bona qualitat, amb reconeixement internacional.
Als nostres pollastres els hi deixem la porta oberta perquè surtin a pasturar.
La seva alimentació és a base d’una meitat de blat de moro i una altra meitat d’una mescla entre blat, soja i civada en les proporcions justes. Alimentació que es veu complementada pel fet pasturar i picar herbes, cuques i cargols. Amb tot això obtenim un pollastre de pagès d’una qualitat única, tendre i gustosa.
Durant els primers dies de vida els pollets necessiten l’escalfor de l’estufa.
Els nostres productes
Els cuidem d’un en un, fent tot el procés de forma manual i arribant directament al consumidor final.
A la cuina és saborós tant a la cassola com a la brasa, té un mida no molt gros, un bon color groc i natural, amb una carn més ferma i potes allargassades, i poc greix.
Amb un pes que volta els 2,5 Kg, us el podem entregar tallat a meitats, a octaus, amb el pit filetejat o sencer.
associacions i distintius