Informació de contacte
Finca Mas Rajols s/n Tavertet, 08511
Informació detallada

Productors de bolets de cultiu ecològic i gourmet

Fetaosona - Myceli - logo
Fetaosona – Myceli – logo

 

 

 

 

 

Myco Life SL
Finca Mas Rajols S / N
08511 Tavertet, España

Telèfon: +34 93272 47 90

Correu electrònic: info@mycelio.eu

Web https://mycelio.eu/

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Fetaosona Myceli instal·lacions
Fetaosona Myceli instal·lacions
Fetaosona Myceli - al laboratori
Fetaosona Myceli – al laboratori

EL NOSTRE EQUIP

Fetaosona Myceli Furgo servei repartiment
Fetaosona Myceli Furgo servei repartiment
Fetaosona Myceli Equip

ELS NOstres productes

Fetaosona Mycelio maitake
Fetaosona Mycelio maitake

 

maitake

El maitake és un bolet autòcton del Montseny però molt escàs. Des de fa anys és apreciat per la gent dels pobles de Montseny pel seu exquisit  aroma i sabor. Aquesta espècie es caracteritza per la seva textura consistent i la seva forma coralloide. Es pot esmicolar en fulls o en petits nusos, sense rentar, per saltejar o fregir amb oli d’oliva a foc fort. La polpa del bolet castanya no absorbeix els olis i, d’altra banda, la temperatura de l’oli calent ressalta el seu sabor.

 
Fetaosona Mycelio Eryngii
Fetaosona Mycelio Eryngii

eryngii

Comunment anomenat fong de card. El barret oscil·la entre el color marró fosc i el gris i el peu excèntric en els exemplars salvatges. En les varietats conreades s’afavoreix que faci un peu gruixut, molt interessant per als cuiners. La seva olor lleugera, agradable i el seu gust dolç el converteixen en un dels fongs més saborosos i buscats. La seva carn és blanca i d’exquisit sabor, combina bé amb tot tipus d’aliments i és de fàcil digestió.

 

 

Fetaosona Mycelio Shiitake
Fetaosona Mycelio Shiitake

 

shiitake

El xiitake és un fong amb un gust intens que s’assembla una mica a la carn (que en japonès s’anomena umami), per la qual cosa s’utilitza molt en plats vegetarians tradicionals. En els darrers anys s’ha tornat molt popular a la cuina occidental dels països asiàtics. Per  donar més facilitats i possibilitats als cuiners, els classifiquem en diferents mides.

 
Fetaosona Mycelio Barbeta de cabra. jpg
Fetaosona Mycelio Barbeta de cabra. jpg

 

Barbeta de cabra

L’Hericium erinaceus, conegut popularment com a cabellera de lleó,  cap de mico,  barbeta de cabra o pom pom blanc, destaca per la seva forma rodona amb llargues espines de pues blanques i sempre ha estat una troballa rara i molt apreciada al bosc. La seva textura és carnosa i tendra amb un sabor agradable, dolç i suau similar al marisc. És un dels fongs més utilitzats en la medicina oriental, ja que sembla tenir propietats regeneratives dels nervis, estimular el creixement nerviós i ajudar a persones amb discapacitats cognitives.

 

 

Associacions i distintius

XPDT - Logo Xarxa Productes de la Terra

 

 

 

 

 

 

Ubicació