qui som
Mas el Guiu està situat a Santa Cecília de Voltregà, en plena natura, a la comarca d’Osona.
A mas el Guiu ens dediquem a l’activitat ramadera i de cultiu des de fa més de 50 anys. Activitat familiar transmesa de generació en generació.
Al nostre Mas produïm carn de xai, porc i aviram, també conreem les terres, la verdura de l’horta i la pastura del nostre ramat d’ovelles.
la nostra cuina
A Mas el Guiu elaborem plats preparats. Plats ràpids d’enllestir, fets amb productes frescos, nutritius i saludables, per a qui disposi de poc temps per cuinar i busqui plats amb gust casolà. Recuperem receptes tradicionals i les combinem amb propostes actuals.
Les nostres instal·lacions estan habilitades per tal que des de la recepció del producte, la seva neteja, l’elaboració, cocció i fins a l’embasament estiguin en òptimes condicions.
Per tal de garantir la traçabilitat de la producció, treballem el nostre propi producte, des de la matèria primera fins a la venda, des de la granja i l’hort fins a la botiga.
No utilitzem additius ni colorants artificials. Els nostres plats preparats conserven totes les propietats organolèptiques i nutritives.
- La distribució del nostre producte la limitem a les comarques més properes, d’això se’n deriven una sèrie de beneficis: els aliments són més frescos, estalviem intermediaris per tant la producció és més sostenible, menor temps de transport, combustible i conservació en cambres frigorífiques.
el nostres plats
associacions i dstintius