Informació detallada

qui som

MAS CORCÓ PAGESOS FORNERS SOCIETAT COOPERATIVA

Mas Corcó està situat a Manlleu a la comarca d’Osona.

A Mas Corcó fem pa ecològic.

Mas Corcó Pagesos Forners és l’associació simbiòtica de dos oficis, forner i pagès, per tal de produir pa i brioixeria de màxima qualitat. Us volem oferir un producte ecològic, local, saludable, bo i a un preu just.

El pa és un aliment bàsic i quotidià en quasi totes les llars del país. Tanmateix els processos industrials de fabricació del pa i l’obsessió per rebaixar-ne el preu, han fet que la qualitat d’aquesta menja bàsica s’hagi anat degradant progressivament.

D’un temps ençà, la preocupació creixent per la qualitat del que mengem fa dels consumidors uns subjectes crítics, informats i disposats a buscar proveïdors que garanteixin l’honestedat i la salubritat dels queviures que produeixen, entre els quals el pa ocupa un lloc sempre prioritari.

  • Nosaltres produïm cereals ecològics. Per què no els transformem nosaltres mateixos si comptem amb professionals dels sectors agraris i flequer?
  • Produïm cereals ecològics. Això vol dir que apliquem una gestió curosament sostenible a tot el nostre entorn:
  • Sembrem varietats adaptades a les nostres particularitats climàtiques.
  • Emprem un sistema de rotació de cultius que ens permet mantenir l’equilibri natural i la fertilitat de les nostres terres.
  • Excloem l’ús de cap mena de producte químic de síntesi (pesticides, herbicides o adobs), i això fa de la nostra finca un santuari pels animals i plantes autòctons.
  • Coem el nostre pa amb llenya de proximitat i ens abastim d’energia renovable gràcies a Som Energia.

 

 

Som una cooperativa:

  • Perquè és l’estructura empresarial més democràtica: els socis som propietaris, gestors i treballadors de la nostra empresa.
  • Perquè participem d’una cultura empresarial que vol contribuir a fer créixer les persones per construir una societat millor.
  • Perquè estem arrelats i compromesos amb el desenvolupament del nostre entorn i territori. Fem pa i n’estem orgullosos.

Per tal d’atorgar al nostre pa les particularitats del nostre terròs, cultivem meticulosament les nostres matèries primeres. Això ens permet oferir aliments de cicle tancat, amb una garantia de traçabilitat total. L’absència d’intermediaris ens permet oferir preus justos. Volem un món millor i sabem que hi podem contribuir:

  • Volem que el pa recuperi prestigi i presència a taula, fer-ne una menja imprescindible i reputada.
  • Maldem per dignificar la professió pagesa, perquè som el que mengem i mengem el que els pagesos ens posen a taula.
  • Treballem per recuperar cereals desbancats per noves varietats hiperproductives amb el propòsit de recobrar aromes i sabors.
  • La nostra iniciativa s’inspira en la figura dels paysans boulangers (pagesos forners) francesos.
  • Volem que es legisli perquè els petits pagesos de secà puguin fer rendibles les seves propietats amb la finalitat de poder-ne viure dignament.

Quins valors ens inspiren?

  • Excel·lència professional. Exercim els nostres oficis amb rigor respectant la tradició i innovant allà on la investigació ens assenyala nous camins a seguir, amb
    l’objectiu de poder oferir sempre el millor.
  • Honestedat. Produïm les nostres matèries primeres per garantir el resultat final dels nostres productes.
  • Transparència. Treballem amb les portes obertes i sense secrets perquè pensem que la confiança és la clau de la relació productor-consumidor.
  • Justícia social. Elaborem pa de màxima qualitat a un preu just. Els productors hem de tenir dret a viure dignament del que fabriquem i els consumidors han de poder gaudir de la màxima qualitat alimentària a preus assequibles.
  • Compromís amb el territori. Treballem per garantir la diversitat alimentària local, produint en circuit curt d’acord amb els principis de la sobirania alimentària: descartem varietats transgèniques, reduïm els consums energètics i generem feina al nostre entorn immediat.
  • Ecologia. El maneig de la finca respecta els equilibris naturals. Per això adobem orgànicament per protegir els aqüífers o mantenim àmplies zones amb boscos autòctons per protegir i incrementar la biodiversitat.

 

Els nostres productes

Elaborem pa de màxima qualitat:

  • Només fem servir ingredients nobles, produïts a la mateixa finca o de procedència garantida.
  • Fem servir llevats naturals (massa mare) per fermentacions lentes que obtenen com a resultat un pa de molt fàcil digestibilitat i de gran riquesa nutricional.
  • Excloem l’ús d’additius químics, d’ús generalitzat i massiu en la producció flequera sota el nom de “millorants de panificació” (antiaglutinants, estabilitzants, emulgents, espessidors, gelificants, reguladors de pH, conservants, colorants, etc.).

 

 

els nostres pans
NTB (No tan blanc…)
  • És el pa més blanc que fem, ideal per fer pa amb tomàquet. 
    0,5 kg 2,70€
    0,750kg 3,90€
    1 kg 5€
    >2kg 4,50€/kg
CORCÓ
  • T80 semi-integral.
    0,5 kg 2,70€
    0,750kg 3,90€
    1 kg 5€
    >2kg 4,50€/kg
GALLARET I OLI D’OLIVA
  • 0,5 kg 2,90€
    0,750kg 4,30€
    1 kg 5,50€
NOUS I PANSES
  • 0,350kg 3,30€
    0,5kg 4,50€
LLONGUET
  • 0,125G 1€

 

COCA D’ANIS I SUCRE
  • 0,3-0,8kg 9,50€/kg
COCA DE XOCOLATA NEGRA O FRUITA FRESCA O CABELL D’ÀNGEL O XAROP D’ATZAVARA
  • 0,3-0,8kg 12,00€/kg
BRIOCHE / PAIN AU LAIT MANTEGA PURA
  • Normal
    0,100kg 1,20€
    0,350kg 4,00€
  • Xocolata
    0,100kg 1,60€
    0,350kg 5,00€
  • Croissant de Mantega Pura 
    Normal 1,40€
    Tifeta 0,80€
    Xocolata 1,60€
    Pain au raisin 1,80€

I MIL PANS I LLEPOLIES MÉS…

associacions i distintius

XPDT - Logo Xarxa Productes de la Terra

 

 

Ubicació