qui som
La Coca de Folgueroles és una coca de forner, sense sucre, especialment ideada per acompanyar els plats de l’alta gastronomia i de la restauració moderna o com a base d’elaboracions creatives de xefs i cuiners. Elaborem la Coca de Folgueroles complint un criteri selectiu de les nostres matèries primeres, 100% naturals, per tal d’oferir un producte original i de qualitat.
Avantatges
- Versàtil: Diferents mides de presentació i molts formats de presentació, sols o com a base.
- Fàcil preparació.
- Una coca equival mínim 16 racions.
- No es produeixen mermes.
- Es pot congelar immediatament després de la compra.
- Distribució àgil.
LA NOSTRA HISTÒRIA
La Coca de Folgueroles® és una tradició familiar nascuda fa unes dècades al poble de Folgueroles, porta d’entrada a les Guilleries. Aquesta s’ha convertit en l’essència del pa de pagès artesà que s’ha anat estenent des de la comarca d’Osona a tot el territori Espanyol.
Al Forn Pascuet elaborem diàriament i des de fa anys totes les nostres coques amb les nostres pròpies mans, com es feia abans, mantenint la tradició familiar, amb ingredients de proximitat i de la millor qualitat.
En Josep Pascuet és mestre artesà 1225F. Recull l’experiència i l’art del forner, pacient i seriós que, dia rere dia, dóna forma amb les seves pròpies mans a totes i cadascuna de les coques. La seva manera de ser, humil i respectuosa, afavoreix que el tast de La Coca de Folgueroles® sigui una experiència plaent per a tots els qui la proven.
El nostre obrador
La coca de Folgueroles, autèntica coca de pa, és una empresa familiar. El nostre centre de producció a Folgueroles disposa de moderns obradors, dotats de cambres de fermentació controlada i diversos forns on es couen per fornada un màxim de 50 coques per garantir un producte natural, fresc i de qualitat.
Josep Pascuet i tot un equip humà de professionals ens dediquem personalment a les tasques de producció artesanes i de venda i repartiment, per tal que el pa de coca vagi del nostre forn a la seva taula sense intermediaris.
ELS NOSTRES ESTABLIMENTS
Hem obert un espai gastronòmic amb una Botiga i un Restaurant. www.degustaciolacocadefolgueroles.com
El nostre espai de degustació uneix les característiques de la cuina sana tradicional-cuinada a la brasa de carbó mitjançant la tecnologia JOSPER-, amb una selecció de productes de la millor qualitat, seleccionats en origen per obtenir una degustació única.
Els nostres productes
Elaborem La Coca de Folgueroles® complint un criteri selectiu de les nostres matèries primeres, 100% naturals, per tal d’oferir un producte original i de qualitat.
100% naturals i fresques
Sense lactosa – Sense ou – Sense conservants – Sense colorants
La nostra coca es fa sense presses. És fruit del treball pacient i artesà. Amb les nostres pròpies mans a la massa donem forma a la coca i la deixem fermentar fins a més de vuit hores fins que arribi el moment de coure-la.
Coca de Folgueroles
La Coca de Folgueroles® en 500 o 250 g, és una coca de forner, sense sucre, especialment ideada per acompanyar els plats de l’alta gastronomia i de la restauració moderna o com a base d’elaboracions creatives de xefs i cuiners.
La nostra coca l’elaborem amb mètodes tradicionals: farina, aigua, sal, oli d’oliva i llevat mare, sense conservants, ni additius, amb llarga fermentació i sempre amb les millors matèries primeres.
La Coca de Folgueroles® s’elabora diàriament i arriba als clients conservant les seves característiques: cruixent i alhora de molla esponjosa.
Imprescindible en la restauració actual.
La Coca de Folgueroles es pot presentar sol, torrat, per sucar amb tomàquet o com a base de tapes originals i personalitzades.
Associacions i distintitus
![]() |
![]() |
![]() |