Informació detallada

QUI SOM

Enso Ferments som en Jordi, en Ferran, en Pol, en Nando, la Marga, en Jacob i tothom qui en un moment o altre ha contribuït en aquest procés d’autoaprenentatge que en diem empresa.

Som uns apassionats de les fermentacions, però també de l’hort, de les feines manuals, dels vegetals i dels microorganismes que hi viuen, de la vida a pagès, del veure passar les estacions de l’any.

El nostre principal objectiu és oferir begudes i aliments sorprenents utilitzant únicament matèries primeres de qualitat conservades mitjançant processos naturals de fermentació, sense necessitat de conservants ni additius.

Esperem que en provar els nostres productes, us transmetem tot això.

ELS NOSTRES PRODUCTES

A Enso Ferments produïm tot tipus d’aliments i begudes fermentades com el kimchi, el xucrut i la kombutxa. Cultivem nosaltres mateixos la major part de les herbes i hortalisses que utilitzem en els nostres productes, i no pasteuritzem ni filtrem.

Kombutxa: beguda refrescant sense alcohol fermentada a partir d’una infusió d’herbes.

Xucrut: col fermentada en salmorra i conservada de forma natural i sense additius ni conservants.

Kimchi: fermentat asiàtic a partir d’una barreja de verdures i normalment una mica especiat.

ASSOCIACIONS I DISTINTIUS

XPDT - Logo Xarxa Productes de la Terra

 

Ubicació