qui som
Embotits Vall del Ges està ubicat a Sant Pere de Torelló, a la comarca d’Osona. Comarca amb unes condicions climàtiques immillorables per a l’elaboració d’embotits i de molta tradició.
Venim d’una família on tradicionalment s’ha elaborat embotit. Dues generacions anteriors a la nostra, ja es feia la típica matança del porc de pagès. Hem continuat amb la tradició i elaborem embotits artesans. Treballem diàriament per a garantir la màxima qualitat dels nostres productes.
el nostre obrador
L’embotit per excel·lència i més típic de la Plana de Vic és la llonganissa, que s’elabora amb les parts més nobles del porc i està curat amb assecadors naturals.
Seleccionem les carns utilitzades per a l’elaboració del nostre producte. Respectem la tradició i incorporem noves tecnologies tenint en compte que no afectin la qualitat del producte final.
Fem una curació lenta, que pot durar entre tres setmanes i tres mesos, depenent del producte, amb un acurat control de la humitat i la temperatura.
els nostres productes
associacions i distintius