Embotits Vall del Ges.Sant Pere de Torelló.embotits artesans.embotits de porc frescos, curats i de caldera, llonganissa i mini fuets.
qui som
Embotits Vall del Ges està ubicat a Sant Pere de Torelló, a la comarca d’Osona. Comarca amb unes condicions climatiques inmillorables per a l’elaboració d’embotits i de molta tradició.
Venim d’una familia on tradicionalment s’ha elaborat embotit. Dues generacions anteriors a la nostra, ja es feia la típica matança del porc de pagès. Hem continuat amb la tradició i elaborem embotits artesans. Treballem diariament per a garantitzar la màxima qualitat dels nostres productes.
el nostre obrador
L’embotit per excel·lència i mes típic de la Plana de Vic es la llonganissa, que s’elabora amb les parts mes nobles del porc i està curat amb assecadors naturals.
Seleccionem les carns utilitzades per a l’elaboració del nostre producte. Respectem la tradició i incorporem noves tecnològies tenint en compte que no afectin la qualitat del producte final.
Fem una curació lenta, que pot durar entre tres setmanas i tres mesos, depenent del producte, amb un acurat control de la humitat y la temperatura.
els nostres productes
associacions i distintius
et pot interesar
Visita la nostra pàgina web http://www.embotitsvalldelges.com/es/
Embotits Vall del Ges.Sant Pere de Torelló.