qui som
A la xarcuteria Ca la Teresona ja anem per la sisena generació. Fundada l’any 1837 a la ciutat de Vic, a Ca la Teresona continuem fent els embotits al nostre obrador de manera totalment tradicional, amb les fórmules i receptes que ens han anat traspassant els nostres predecessors.
els nostres productes
Fem una producció limitada, però de gran qualitat, les nostres carns són de proximitat.
Les característiques peculiars del clima de la Plana de Vic són idònies per la curació dels fuets i les llonganisses, la humitat de la boira i el fred fan una combinació perfecte per a fer dels nostres embotits un producte únic i extraordinari.
Elaborem i cuidem el procés de curació dels fuets, llonganisses i somaies , els pengem i freguem la floridura manualment.
A més dels productes frescos d’elaboració pròpia, també tenim carns d’alta qualitat, zona de formatges i pernils, i la zona delicat amb una varietat de productes selectes.
Disposem també d’una varietat de menjar per emportar. Plats preparats i tapes personalitzades.
et pot interessar
Restaurant Teresona XXI
Aquí podreu fer degustació dels productes que elaborem, oferim un menú que varia setmanalment i una carta amb productes de mercat, tradicionals i amb noves tendències i estils diferents.
Carrer Argenters, 4, primer pis (entrada per la Xarcuteria)-Vic-
T 938 860 028 – tresona21@grupcalateresona.com
DO-Brasa
Cuinem carns a la brasa , carns selectes i de qualitat. El porc és Duroc. La vedella pots triar si la vols de Km. 0, vedella Angus, Vaca Rubia Gallega, o la reanomenada vedella de Nebraska.
Sant Miquel del Sants, 16 -Vic-
T 938 832 396 – 938860028 -dobrasa@grupcalateresona.com
La Blava
És un espai polivalent per als teus esdeveniments privats, està completament equipada i es pot llogar per hores o per dia.
Carrer de la Ramada, 29, baixos -Vic-
T 659 945 904 – salablava@grupcalateresona.com