Formació: Curs de manipulació d’aliments- online – 2A EDICIÓ 01/10/2020
Amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Productes de la Terra, Fetaosona i les entitats territorials de promoció econòmica del territori, el Consell Comarcal d’Osona organitza un curs online de manipulació d’aliments. El curs es farà l’1 d’octubre, dijous, a 16 hores i és gratuït. Us podeu inscriure omplint els camps d’ aquest formulari.
OBJECTIU:
Proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball.
PERSONES DESTINATÀRIES:
Els principals destinataris són persones manipuladores d’aliments d’establiments minoristes i de restauració comercial, incloent els productors d’àmbit local. També productors agroalimentaris, persones interessades en treballar en el sector i/o muntar un negoci en el sector.
CONTINGUTS:
- Malalties de transmissió alimentària. Contaminació d’aliments
- Conceptes bàsics
- Contaminació d’aliments
- Factors que afecten el creixement bacterià
- Contaminacions encreuades
- Estructures i equips
- Higiene personal i hàbits higiènics
- Pràctiques correctes de manipulació
- Sistemes d’autocontrol
- Especificacions higièniques i sanitàries dels aliments
DURADA:
3 hores. El curs consta d’una part teòrica al final de la qual s’obre la participació del grup, mitjançant la discussió i, si s’escau, la realització i resolució d’exercicis.
MATERIAL PER ALS ASSISTENTS:
Es facilitarà dossier amb els continguts del curs.
INSCRIPCIÓ:
- Omplint el formulari d’inscripció o bé
- Per qualsevol dubte, escriure a vsaezn@ccosona.cat o per whatsapp . Dijous i divendres de 9 a 14 trucar al Consell Comarcal 938 832 212 i demanar per Maria Solé
Es lliurarà certificat d’assistència al cap d’un mes de realitzar el curs