JOSEP BOSCH, DEL FORN PASTISSERIA SANT ROC, DE MANLLEU, MESTRE ARTESÀ ALIMENTARI FORNER

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha atorgat enguany el Diploma de Mestre Artesà Alimentari a un total de 25 persones, de les quals 10 són forners, i un d’ells forma part del teixit del fetaosona i de la Xarxa de Productes de la Terra. Es tracta de Josep Bosch Burgaya, del Forn  Pastisseria Sant Roc de Manlleu.

 

fetaosona - Forn Sant Roc - Manlleu - El nostre forn
fetaosona – Forn Sant Roc – Manlleu – El nostre forn

 

El Diploma de Mestre artesà alimentari s’atorga a aquells artesans/es que reuneixen determinats mèrits de creativitat i coneixements. Significa, per tant, el reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya del mestratge excepcional amb què l’artesà/ana exerceix el seu ofici. L’atorgament es fa a proposta de les entitats de representació i defensa dels artesans/es o bé del Departament d’Agricultura, amb l’informe previ de la Comisssió d’Artesania Alimentària.

rn Sant Roc - Manlleu - Pa
fetaosona – Forn Sant Roc – Manlleu – Pa

El Diploma de Mestre artesà té validesa indefinida i es troba regulat en el DECRET 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària (DOGC núm. 4670 – 06/07/2006).

Josep Bosch rep així un reconeixement del mestratge excepcional que acredita la manera de fer que té aquest artesà en el seu ofici. L’atorgament surt publicat el 16 de juny al  Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

 

Mestre artesà alimentari
Mestre artesà alimentari

Related Posts