Nou portal de venda online d’Osona Terra

Nou portal de venda online d’Osona Terra

L’associació Osona Terra va estrenar divendres passat una nova botiga online,  on podreu trobar una selecció dels productes més significatius de cadascun dels seus associats. https://osonaterra.cat/ . Per poder fer això, han fet un pas més enllà, implantant canvis en la seva distribució, i llançant una nova web per donar servei i acostar el seu producte de qualitat a les nostres llars. Osona Terra és una associació que es va constituir ara fa 10 anys que aplega a varis productors de la comarca d’Osona. i que formen part de la XPDT  Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona,  que a Osona rep el nom de Fetaosona.  

 

Fetaosona - Productes de l'associació Osona Terra
Fetaosona – Productes de l’associació Osona Terra

Related Posts