Osona Terra participa al dijous llarder de Vic

El passat dijous 28 de febrer, Osona Terra va participar, junt amb Osona Cuina, a les activitats relacionades amb el dijous llarder, amb una parada a la plaça de Vic.

El passat dijous 28 de febrer, l’associació de productors i elaboradors de la comarca d’Osona Osona Terra va participar, junt amb Osona Cuina, a les activitats relacionades amb el dijous llarder, amb una parada a la plaça de Vic.

Osona Terra i el dijous llarder
Osona Terra i el dijous llarder

El passat dijous 28 de febrer, la plaça Major de Vic va tornar a ser l’epicentre de la celebració del Dijous Llarder a Osona. Aquesta celebració és una de les darreres oportunitats per gaudir del porc abans de les restriccions que imposa la Quaresma.

Centenars de persones van anar al centre de Vic per degustar diversos entrepans i plats diversos per dinar. L’esdeveniment, organitzat pel col·lectiu de cuiners Osona Cuina, va començar a les 9 del matí amb entrepans; al migdia, per dinar, entrepà de porc rostit Ral d’Avinyó. També es va servir arròs de morro i orella, i entrepà de caneló elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hostaleria d’Osona amb productes d’Osona Terra. També es va celebrar la tercera edició del Concurs de la Millor Truita d’Osona.

La plaça de Vic dijous llarder
La plaça de Vic dijous llarder

La intenció d’Osona Cuina és continuar fent créixer aquesta festa, que s’ha convertit en una tradició. També va comptar amb la col·laboració d’Estrella Damm i Ral d’Avinyó, a més de comptar amb la participació activa de l’Escola d’Hostaleria d’Osona i d’Osona Terra.

Us mostrem algunes imatges de l’acte, on podreu veure imatges de la parada d’Osona Terra.

Osona Terra
Osona Terra

Related Posts