Programa de visites a les empreses – 2020

Programa de visites a les empreses – 2020

La Xarxa Productes de la Terra organitza un programa de visites a empreses, amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge a partir d’experiències empresarials de la Xarxa. S’han escollit empreses que aporten un valor especial ja sigui en el procés productiu, en el model de gestió, en la comercialització o en altres àmbits d’interès general.

A cada visita està prevista la participació de 10 empreses de la Xarxa de tota la província de Barcelona com a màxim (s’hi ha més de 10 inscrits se seleccionaran les empreses en funció de criteris de representativitat territorial i perfil d’empresa).

Aquestes són les 3 visites previstes per al 2020:

Dijous 26 de març – Soulblim – Són la 5a generació de pagesos dedicats a conrear terres al Parc Agrari del Baix Llobregat, amb producció de fruita i verdura. Posen la recerca i desenvolupament dels seus cultius a l’abast del xefs dels restaurants i dissenyen una producció a mida que s’adapti a la seva cuina.
Dijous 11 de juny – Vins el Cep – Són elaboradors de vins i caves ecològics i biodinàmics de l’Alt Penedès. El celler es va crear a partir de la col·laboració de 4 famílies, que ja disposaven d’una llarga trajectòria en la producció de raïm.
Dijous 8 d’octubre – Formatges Montbrú – Són elaboradors de 25 tipologies de formatges a partir de llet de cabra i búfala, des de fa 30 anys al Moianès. Exporten a més de 20 països i han rebut diversos guardons internacionals.

Visites XPDT : Vins el Cep
Visites XPDT : Vins el Cep

El programa previst en aquestes visites és el següent:

10.00h – Trobada a la seu de l’empresa i benvinguda
10.10h – Ronda de presentació de les empreses participants
10.30h – Esmorzar – networking
11.15h – Visita guiada a les instal·lacions de l’empresa
12.30h – Sessió d’aprofundiment amb els representants de l’empresa
13.30h – Cloenda i foto de família

Inscripcions per a productors i elaboradors membres de la XPDT : aquí
Xarxa Productes de la Terra
E-mail: xarxaproductesdelaterra@diba.cat
Telèfon: 934049177

Si no formes part de la xarxa de productors i elaboradors agroalimentaris d’Osona, truca’ns. Et pot interessar. La Xarxa de Productes de la Terra és una eina de suport totalment gratuïta.

Related Posts