El Conseller Jordi Bruch visita les instal·lacions de Xocolating 1944, SL a Manlleu

Si no hi ha xocolata al cel, m’hi nego a anar-hi“. Aquesta és la frase ganxo que podreu trobar a la web de l’empresa Xocolating 1944 SL, amb seu a Manlleu, que el Conseller delegat de promoció econòmica i consum del Consell Comarcal d’Osona, Jordi Bruch, va visitar ahir.

L’empresa forma part de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, que a Osona treballa sota el nom de fetaosona.

El gerent de l’empresa manlleuenca, David Fabré, va fer un recorregut per les instal·lacions. Durant la visita, es va comprovar de primera mà el treball artesanal amb matèries primeres de molta qualitat, el que dóna com a fruit productes d’excel·lent qualitat i que al tast esdevinguin una experiència gastronòmica.

L’empresa treballa fortament per implantar-se al territori amb l’esforç de tota la seva plantilla. Forma part de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona i hi participa activament amb les seves activitats.

Visita a l'obrador de Xocolating 1944 SL
Visita a l’obrador de Xocolating 1944 SL

En David, amb una tradició empresarial en el món de la xocolata de més de 60 anys iniciada pel seu pare, Jaume, va crear una nova línia de mercat sota la marca mybodygenius, dedicada a la fabricació i comercialització de productes com a complement alimentari per diferents aspectes de la salut: la pèrdua de pes; dolços saludables; plats fitness salats; esmorzar i berenar; alimentació vegana i complements post-entrenament esportiu.

Per adaptar-se als gustos, necessitats i exigències del mercat, l’empresa està duent un procés de millora contínua dels seus productes, amb un departament d’investigació i innovació, que treballa per aconseguir una perfecta simbiosi entre nutrició i gastronomia. Els seus productes destaquen pel seu equilibri, amb les propietats nutricionals necessàries per cada cas, i per seu bon gust al paladar.

Et pot interessar veure també aquest article