Tercera edició de la Campanya gastronòmica de la castanya, 2019

Osona celebra del 12 d’octubre al 10 de novembre la tercera ‘Campanya Gastronòmica de la Castanya’ amb la participació de restaurants i entitats que donaran a conèixer aquest fruit tan típic de la tardor. La ‘Campanya gastronòmica de la castanya’, té l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient de tot tipus de plats, tant dolços com salats i alhora, apropar els productors locals a la restauració de qualitat de la comarca i de la zona del Montseny.

En aquesta tercera edició, hi participen un total d’11 restaurants que ofereixen plats elaborats amb castanya, pertanyents al col·lectiu Osona Cuina i/o ubicats al Parc Natural del Montseny, que inclouran a la seva carta, propostes de plats elaborats amb castanya, un producte arrelat a la nostra terra des de fa segles. En total es podrà gaudir de 18 plats representatius de la cuina osonenca amb castanya. A més, durant aquest mes, diferents entitats oferiran 7 activitats de cultura i paisatge relacionades amb la castanya i el castanyer per a tota la família.

Poster 3a Campanya gastronòmica de la Castanya
Poster 3a Campanya gastronòmica de la Castanya

Finalment, cal assenyalar que aquesta campanya està organitzada pel Consell Comarcal d’Osona i Osona Turisme en col·laboració amb Osona Cuina i l’Ajuntament de Viladrau.   A més, la iniciativa s’emmarca en el projecte Xarxa Productes de la Terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

 

Related Posts