Setmana Bio a Osona, del 19 al 27 d’octubre de 2019

 

Del 19 al 27 d’octubre, Setmana Bio a Osona per l’alimentació ecològica.

 

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats per tot el territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu.

Setmana Bio a Osona
Setmana Bio a Osona

Quin tipus d’activitats s’ofereixen?

Les activitats que conformen el programa de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica estan agrupades en 5 famílies:

Visites a operadors ecològics

Els pagesos, ramaders i elaboradors de productes ecològics obren les portes de les seves explotacions i instal·lacions/obradors on podreu conèixer in situ la seva feina i què són i com s’obtenen els productes que ells produeixen o elaboren.

Activitats comercials

Els comerços i punts de venda dels productes ecològics us oferiran activitats relacionades amb els seus productes en el marc del seu establiment, com ara presentacions, promocions, tastos i altres.

Activitats de divulgació

Conjunt d’activitats pensades per donar a conèixer el sistema de producció ecològic i la qualitat d’aquests aliments, així com qualsevol altra tema relacionat. Podem trobar-hi tallers, jornades, espais dedicats a la producció ecològica dins les biblioteques, passis de documentals, etc.

Activitats gastronòmiques

Per conèixer l’aliment ecològic, res millor que consumir-lo directament en un restaurant o arran d’una activitat gastronòmica, com ara un taller de cuina o show cooking.

Activitats a l’escola

La Setmana Bio a l’escola és la festa anual de la producció i l’alimentació ecològica dels centres educatius de Catalunya.

Setmana Bio cartell
Setmana Bio cartell

Si ets productor/elaborador  ecològic i vols participar a la setmana Bio amb alguna activitat, clica aquí.

Consulta al següent enllaç les activitats a Osona.

 

Setmana Bio 2019

Aquí tens el llistat de productors ecològics que participen a la setmana Bio.

operadors ecologics
operadors ecologics

Related Posts