La cooperativa Plana de Vic inaugura la seva nova seu i l’agrobotiga Rebost Pagès

El Consell Rector de la Cooperativa Plana de Vic, us convida a la inauguració de la nova seu Plana de Vic i l’agrobotiga Rebost Pagès, ubicada a Gurb.

L’acte es cel·lebrarà el proper dijous 3 d’octubre a les 6 de la tarda

La nova seu està ubicada a la carretera de Barcelona-Puigcerdà km. 70,4 del municipi de Gurb.

Invitació inauguració Plana de Vic Gurb
Invitació inauguració Plana de Vic Gurb

La Cooperativa Plana de Vic va ser fundada l’any 1966 per un grup de ramaders d’Osona  amb l’objectiu d’incrementar el valor de la producció dels socis, fer les explotacions més eficients i competitives i trobar noves vies de comercialització a través d’una marca forta i innovadora.

Plana de Vic controla de manera integral el procés de producció de l’alimentació: des de l’origen (amb la fabricació d’alimentació per als animals) fins a la comercialització dels productes tant a les botigues Plana de Vic com a restauració, col·lectivitats, comerços d’alimentació i exportació, passant per la gestió integral de les granges (benestar animal i tots els serveis tècnics vinculats a les explotacions) i la transformació en productes carnis.

La Cooperativa és membre de la Xarxa de Productes de la Terra  de la Diputació de Barcelona. 

Related Posts