Fira del porc i la cervesa, una proposta per aquest cap de setmana a Manlleu

fira del porc i la cervesa
fira del porc i la cervesa

El cap de setmana del 4 al 6 d’octubre, a Manlleu  us espera una proposta molt interessant. Així, podreu visitar la nova edició de la Fira del Porc i la Cervesa. La fira està carregada de moltes propostes per a grans i xics. Començant per tastets, degustacions, parades artesanals, tallers, etc.

Moltes de les parades i algunes de les activitats comptaran amb la presència i/o col·laboració de productors de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

El dissabte al matí, d’11 a 13,  i llavors a la tarda, de 16,30 a 19,30 podreu assistir als tallers de cuina. Pels que vulguin repetir o no han pogut ser-hi dissabte, l’activitat es repeteix el diumenge amb els mateixos horaris.  L’activitat té un cost de 3 euros per persona i les places són limitades. En aquests tallers es treballarà amb productes de la terra de la comarca d’Osona. Es tracta d’una oportunitat per conèixer les possibilitats gastronòmiques d’aquests productes i per conèixer els productors i elaboradors que tenim a la vora de casa. La fira completa aquesta proposta amb les parades i l’oferta d’activitats lúdiques i per tota la família.

Només cal revisar el programa per adonar-se de la quantitat de propostes de les que es pot gaudir durant tot el cap de setmana.

Finalment, us adjuntem imatges del programa, que podreu llegir més còmdament a la web de la fira.

 

 

 

 

Related Posts