- Exhibició i tast col·lectiu de tomàquets de varietats locals, tots ells cultivats a la comarca. De la terra a la taula. Els participants en el tast triaran entre tots els tomàquets que agraden més, pel gust, per l’aspecte, etc.
- Taula rodona: “Per què Cultivar Varietats Locals”, amb la participació de Pep Salsetes, pioner en la recuperació de varietats locals al nostre país,que donarà als assistents el seu peculiar punt de vista.
- Es podran tastar les elaboracions de:
-
- El forn Mas Corcó, cuit amb llenya, i farina ecològica
- Plats amb verdures de la comarca elaborats per Jordi Coromina, del restaurant l‘Horta de Tavertet, un dels cinc candidats al millor cuiner jove del any 2018 al Fòrum Gastronòmic.
- Durant la jornada es farà intercanvi de llavors d’Osona per l’hort i també es vendran planters d’hivern de varietats d’Osona del Banc de Llavors de Roda de Ter
- La jornada estarà amenitzada pel grup musical “La gent del Toll”
Lloc de realització: a la seu del Banc de Llavors, al parc de la Muntanyeta, al costat del carrer dels Molins, L’accés a les activitats és gratuït. Espai accessible a cotxets i cadires de rodes.
Hi ha aparcament al voltant de l’espai. Recordeu que cal inscriure’s a https://