Osona Terra fa una degustació dels seus productes al Mercat del Ram

En el marc del Mercat del Ram de Vic Osona Terra va fer un tast guiat dels seus productes de la mà del cuiner David Sanglas, i amb el suport d’uns dels productors, Faustí Bosch, uns dels socis propietaris  de Ratafia Bosch, empresa familiar de la comarca d’Osona amb més de 150 anys de tradició fent ratafia.

L’espai es va omplir de gom a gom mentre la gent es mostrava molt satisfeta i va acceptar de bon grat tots els productes que es van degustar. Entre ells, presa de porc curada de Casa Oms, Llonganissa reserva de Fussimanya, Embotit cuit de Cansaladeria Codina, formatges del Molí de l’alzina, Coca del Mossèn, de la mateixa empresa, vi negre criança de Masia Vila-Rasa, pollastre del Montseny, tòfona de Carol Tòfones, cervesa els Cingles, mató de Granja Comas,  melmelada de Sun & Fruits, torró de la Xixo, etc.

Així, com a mostra, us deixem uns videos de l’acte.

Una vegada més, Osona Terra ens mostra els aliments únics d’ofici que encapçala com a associació de productors del Fetaosona de la Xarxa de Productes de la Terra.

 

Aquí us deixem també imatges de l’esdeveniment:

 

 

Related Posts