Osona Terra ofereix un tast dels seus productes i un concurs d’instragrammers al Mercat del Ram

 

L’associació Osona Terra ofereix un tast dels seus productes a l’Espai Terra i Cuina del Mercat del Ram de Vic

Durant tres dies (12, 13 i 14 d’Abril), Vic acull una extensa programació d’activitats relacionades amb els sectors agrícola, ramader i agroalimentari. A més, hi ha múltiples propostes lúdiques i comercials per als visitants de la Fira.

fotogruposonaterra
fotogruposonaterra

Osona Terra estarà present a l’Espai Terra i Cuina, al Passeig de Vic

Al Passeig de Vic, trobareu l’Espai Terra i cuina, una mostra agroalimentària on participen diferents expositors amb una àmplia oferta. En aquest espai hi ha una mostra de productors osonencs. Molts d’ells formen part de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, i s’agrupen sota la imatge de Fetaosona. Dins el grup de productors Fetaosona, l’associació que representa als productors osonencs, pagesos i oficis de boca és  Osona Terra .

En particular, l’associació tindrà una parada a l’Espai Terra i Cuina.

Instagrammers, Osona Terra us espera!

Durant el desenvoluament de la fira, Osona Terra té un nou concurs intragrammer!  Es tracta que aneu a la parada de l’associació a l’Espai Terra del Mercat del Ram i us feu una foto divertida, seguint les instruccions que allà us donaran. Llavors heu de penjar la foto al vostre perfil i  posar els hashtags que us donaran. Finalment, heu de reenviar-ho almenys a 5 persones. Hi haurà un sorteig entre els participants.

 

Concurs Instagram
Concurs Instagram

Osona Terra, la unió que fa la força

Incialment, Osona Terra va néixer amb el ferm propòsit de facilitar la projecció tant en el mercat intern com exterior, de les empreses que en conformen l’associació. Així, l’associació desenvolupa una intensa tasca de promoció i comercialització dels productes agroalimentaris que es produeixen a Osona, perquè es reconegui a tot arreu la qualitat dels seus productes.

Imagotip d'Osona Terra
Imagotip d’Osona Terra

Degustació de productes d’Osona Terra diumenge

Finalment, a l’Espai Terra i Cuina, l’associació de productors Osona Terra oferirà diumenge 14 d’abril, a les 18:00 hores un tastet de productes dels diferents productors de l’associació. El tastet estarà conduït pel cuiner David Sanglas. Elts tiquets es podran adquirir a la Taberna de la Fira per 3 €. L’aforament és limitat a 40 persones. Es sortejaran productes de l’associació entre els assistents.

Tast Osona Terra al Mercat del Ram 2019
Tast Osona Terra al Mercat del Ram 2019

En conclusió, amb aquestes activitats el Mercat del Ram és la opció ideal que combina gastronomia i venda de productes de proximitat per als visitants que s’acosten a la comarca. Per a ells, recomanem que visiteu les opcions de les que podeu gaudir fent turisme per Osona.

 

 

Related Posts