La Vaqueria, guanya varis premis en un certamen a Galícia

Les vaques de la granja El Campgran, de La Vaqueria, han guanyat varis premis en diferents categories, al XXXV Open Internacional de Raça Frisona GandAgro 2019, celebrat a Silleda (Pontevedra) recentment.

Concretament, els premis rebuts són:

  • PREMI AL MILLOR CRIADOR INTERNACIONAL
  • 2 primers premis de secció
  • 2 segons premis de secció
  • 2 tercers premis de secció
  • 1 quart premi de secció
  • Subcampionat de vedelles
  • Menció honorífica de vedelles
  • Vaca subcampiona jove
Una de les vaques premiades de La Vaqueria
Una de les vaques premiades de La Vaqueria

Al certamen es van presentar 164 animals de propietaris procedents de diferents punts de Galícia, Astúries, Cantàbria, Catalunya i Portugal. Organitzats per la Federació Frisona Galega (Fefriga), en col·laboració amb la Fundación Semana Verde de Galicia, van ser jutjats per Giuseppe Beltramino, jutge internacional de l’Associació Frisona Italiana, ANAFI. Una notícia com aquesta evidencia el treball constant de  La Vaqueria per aconseguir l’excel·lència en la cria de les seves vaques.

Per acabar, podeu ampliar la informació de contacte dels nostres productors al nostre cercador 

Related Posts