Can Vilada, premi a la millor botifarra d’ou singular

La xarcuteria Can Vilada de Vic ha rebut el premi a millor botifarra d’Ou Singular al 4rt Concurs Nacional de Botifarra d’ou.

Can Vilada premiats Concurs Nacional Botifarra d'ou
Can Vilada premiats Concurs Nacional Botifarra d’ou

Aquest establiment històric,  és conegut per la seva gran varietat de productes elaborats del porc, ibèrics, plats precuinats i formatges de diferents procedències. D’altra banda, es constitueix en  una parada indispensable pels visitants de Vic.

Cal recordar que l’any passat aquest establiment pertanyent al Fetaosona i la Xarxa de Productes de la Terra ja va rebre el 2on premi a la categoria de tradicional.  Aquest any,  ha estat la millor botifarra d’ou singular, amb la Botifarra d’Ou Pigada. En definitiva, es reflecteix l’essència dels embotits cuits tradicionals típics provinents de la matança del porc. En són exemples la botifarra del perol i botifarra negra en una base de botifarra d’ou.

Botifarra pigada d'ou de Can Vilada Fetaosona
Botifarra pigada d’ou de Can Vilada Fetaosona
Botifarra d'ou pigada de Can Vilada. Detall Fetaosona.
Botifarra d’ou pigada de Can Vilada. Detall Fetaosona.

 

Per acabar, podeu ampliar la informació de contacte dels nostres productors al nostre cercador