Cheese Secret, nova empresa al Fetaosona

Cheese Secret és una nova empresa s’ha incorporat al Fetaosona i a la XPDT.  Es tracta d’una empresa especialitzada en l’elaboració de Llunes de Formatge .

 

Cheese Secret Fet a Osona Llunes de Formatge
Cheese Secret Fet a Osona Llunes de Formatge

 

Inicialment, aquest producte es va originar al Brasil a mitjans del segle XVIII. Va ser de mans de les esclaves africanes, hàbils cuineres. Així, barrejaven midó de iuca amb formatge i altres ingredients. Per tant, la base farinosa de les Llunes, és la Iuca, que ja conreaven ja els indis quan van arribar els colonitzadors portuguesos. El regal resultant és el que es coneix al Brasil com “pão de queijo” (pa de formatge).

D’aquesta manera, neix Cheese Secret a Seva el 2018. Des de llavors  fabrica les Llunes de Formatge, incorporant, a més de la iuca,  llet, ous i formatges, de procedència local. Una bona mostra del seu èxit és la seva participació en fires i esdeveniments locals, com el Lactium  en la seva edició del 2018.

Podeu ampliar la informació de contacte dels nostres productors al nostre cercador 

 

 

 

Related Posts