Jornades Gastronòmiques de la Tòfona

Osona celebra LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA TÒFONA.

Del 15 de gener al 15 de març se celebra les ‘Jornades gastronòmiques de la Tòfona’, amb l’objectiu de promocionar la tòfona com a producte referent de la cuina Osonenca.

En aquesta edició, hi participaran un total d’11 restaurants d’Osona Cuina, entre els quals podem trobar menús de la tòfona o plats i suggeriments amb tòfana que s’inclouran a la carta, un producte arrelat a la nostra terra des de fa segles.

A més, durant les jornades gastronòmiques, diferents empreses ofereixen activitats entorn de la tòfona. Des de recerca de tòfona, exposicions, visites guiades, tallers, teràpies, etc.

En aquesta edició cal destacar l’elecció de Vic com a seu de l’esdeveniment internacional Trufforum, amb un ambiciós programa d’activitats per a professionals del sector de la tòfona i aficionats de la gastronomia.

Finalment, cal assenyalar que aquestes jornades són organitzades pel Consell Comarcal d’Osona, Osona Turisme i Osona Cuina. A més, la iniciativa s’emmarca en el projecte Xarxa Productes de la Terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Al llibret de les Jornades gastronòmiques de la tòfona trobaràs tota la informació.

Related Posts