Carol – Tòfones innova amb un showroom a Vic

 

Carol tòfones innova amb l’apertura d’un showroom al centre de  Vic on es podran adquirir els seus productes.

Carol – tòfones, empresa familiar de la comarca d’Osona, es dedica a aquest món tan exclusiu i poc conegut des del 1947.  Aquesta empresa,  ja compta amb la tercera generació treballant-hi de forma activa. Així,  és pionera en la recolecció i comercialització de tòfona. També en la divulgació de la cultura de la tòfona. Precisament la fa més accessible a les noves generacions per tal que en puguin gaudir dels seus beneficis a les nostres taules.

Carol – Tòfones. Tòfones d’Osona fetaosona Xarxa de Productes de la Terra

Comercialitzen tòfona de temporada rigurosament seleccionada; tòfona en tots els seus estats i productes gourmet trufats tot l’any. Com ells diuen: “Busquem a prop però mirem lluny”. Aquesta mirada empresarial, profunda, vol anar més enllà de la recolecció d’aquest producte de temporada, innovant de forma constant. La seva inquietud els ha portat a la obertura en un dels barris més cèntrics i prestigiosos de Vic d’un espai showroom dedicat al diamant de la cuina. Ubicat al Portal de la Rambla, número 3, despatx 3, aquest espai és a més d’exhibició i venda dels seus productes, una exposició permanent del món de la tòfona, que es pot visitar en hores convingudes.

Carol – Tòfones: Showroom al Portal de la Rambla, 3, despatx 3.

Finalment, Carol Tòfones no només ofereix tòfona de temporada, sinó productes trufats exquisits. A tall d’exemple, treballen en cooperació amb productors d’Osona (formatgers, cansaladers, etc). D’aquesta manera desenvolupen productes amb tòfona aptes per als paladars més exigents. A tot això se li suma la possibilitat de poder fer sortides a cercar tòfona en la temporada de recolecció.

Per més informació 649559717 · 618704540 . info@cancarol.com

Podeu ampliar la informació de contacte dels nostres productors al nostre cercador 

 

Related Posts