Una recepta de POLLASTRE AMB BOLETS, per Pollastre del Montseny

 

L’empresa Pollastre del Montseny ens ha fet arribar una recepta de pollastre amb bolets . Trobareu moltes més receptes d’autèntic pollastre del Montseny a la seva web.

És un plat boníssim i la fan servir a moltes cases aquests dies de Nadal.

 

Ingredients:

– 1 pollastre de pagès del Montseny

– 500 gr de moixernons. Pot ser qualsevol altre bolet o barreja, també queda molt be amb camagrocs (rossinyols de pi).

– 100 gr d’ametlla torrada

– Pa fregit

– 2 cullerades de vi ranci

– 1 ceba grossa

– 1 tomaquet madur

– unes fulles de llorer

Pollastre del Montseny Fetaosona
Pollastre del Montseny Fetaosona

 

Preparació:
1. Talleu el pollastre de pages a octaus, salpebreu-lo i enrossiu-lo banda i banda en una cassola a foc no gaire fort, de manera que es faci per dins i quedi la pell cruixent (per el meu gust una mica de pebre dona bon gust als plats).

2. Quan el pollastre estigui ben daurat, retireu-lo del foc i reserveu-lo, així podrem fer un bon sofregit aprofitant el greix del pollastre.

3. Talleu ben petita la ceba i cap a la cassola, quan quedi mig transparent poseu-hi el tomàquet trinxat o tallat molt petit i el llorer i deixeu-ho fins que quedi llesta la salsa.

4. Afegiu-hi el pollastre i amaniu-lo amb el vi ranci i el pa fregit mentre el desfeu amb els dits. Cobriu-ho just amb aigua i deixeu-ho coure a foc lent. Val mes anar una mica just d’aigua i anar-ne afegint mica en mica, així no ens passem 🙂

5. Quan el pollastre estigui gairebé tou, afegiu-hi la picada d’ametlles, els bolets, ajusteu-ho de sal i pebre i deixeu que es cogui tot junt. fins que quedi al vostre gust.

Perquè aquesta recepta quedi extremadament bona, hauria de ser un pollastre de pagès del Montseny 🙂  El podeu adquirir online, us ho porten a domicili, o podeu apropar-vos a una de les botigues que els hi porten cada setmana.

Bon profit!!!