Informació detallada

Xarcuteria Roca, butifarra d’ou, sobrasada,xoriço,fuet de Vic,bull blanc,bull negre,pernil iberic,pernil serrà,

 

qui som

La Xarcuteria Roca va obrir les seves portes a Vic, l’any 1970, amb una experiència al damunt de mes de 25 anys la generació precedent a l’actual va començar l’elaboració dels nostres productes  d’una forma artesanal.

Actualment som la segona generació. I continuem amb la tradició familiar. Elaborem els nostres productes de forma artesanal , amb fórmules tradicionals i amb la qualitat de sempre.

 

fetaosona - Xarcuteria Roca
fetaosona – Xarcuteria Roca

procés elaboració butifarra

 

fetaosona - Xarcuteria Roca
fetaosona – Xarcuteria Roca

 

fetaosona - Xarcuteria Roca
fetaosona – Xarcuteria Roca

 

fetaosona - Xarcuteria Roca
fetaosona – Xarcuteria Roca

 

els nostres productes

 

fetaosona - Xarcuteria Roca
fetaosona – Xarcuteria Roca

 

fetaosona - Xarcuteria Roca
fetaosona – Xarcuteria Roca
fetaosona - Xarcuteria Roca
fetaosona – Xarcuteria Roca

associacions i distintius

Jordi Roca es Mestre Artesà des de 2006.

 

et pot interesar

Fem tallers on expliquem  de primera mà l’elaboració dels productes.

Productes elaborats frescos, cuits, secs i embotits de porc

Ubicació