Catàleg de la sembra d’estiu del Banc de Llavors de Roda de Ter 2020

*Teniu hort? En voleu tenir? Coneixeu algú que en tigui?* Fa uns quants anys diferents agricultors i aficionats a l’horta d’Osona, moguts tots per la mateixa inquietud de disposar de llavors no manipulades, i locals es van agrupar en un projecte obert i sense ànim de lucre amb la intenció de crear un banc de llavors.

Va sorgir així el Banc de Llavors de Roda de Ter.

Fetaosona Banc de Llavors Roda de Ter Logo
Fetaosona Banc de Llavors Roda de Ter Logo

Aquest any aquesta entitat ja ha realitzat la plantació de les llavors per als Horts de la comarca (particulars i professionals).

Us adjuntem imatges del catàleg perquè sabeu quines són les llavors autòctones de les que disposen al Banc de Llavors de Roda de Ter i que podreu adquirir. Amb aquesta tasca preservem  el nostre territori, mantenim (i recuperem) llavors d’Osona que estaven condemnades a l’oblit i contribuïm així a la viabilitat econòmica del sector agrícola i hortícola d’Osona.

Per tant, us agrairem que en feu difusió a tots aquells i aquelles que sapigueu que tenen o volen tenir horta (privada i/o professional), perquè en comptes d’utilitzar llavors i planter de “remesa” i uniformes utilitzin les nostres llavors. Ajudem a difondre la tasca del Banc de Llavors.

 

 

Related Posts