Formació per assistir amb èxit a fires del sector agroalimentari

Formació adreçada a empreses del sector agroalimentari.

T’has plantejat participar a fires alimentàries? Has aconseguit contactes? I aquests s’han convertit en clients? T’ha sortit rendible anar-hi?

En aquest curs rebràs la formació necessària per a què la teva empresa pugui assolir amb èxit la participació a una fira de negocis especialitzada en el sector Agroalimentari (Alimentaria, Fòrum Gastronòmic, Lactium Vic, Biocultura, Biofach, Anuga, etc).

L’objectiu és aprendre i adquirir eines per a què la participació en una fira  (comarcal, nacional o internacional) sigui eficient i optimitzada. Es planificaran tots els pasos a seguir en l’organització i gestió de l’esdeveniment; inclosos els passos previs, durant la fira i posteriors.

Està dirigit a tot tipus d’empreses del sector agroalimentari amb la voluntat d’ampliar la cartera de clients nacionals i/o internacionals. L’empresa pot tenir qualsevol mida, tenir o no un departament de comercialització i/o de màrqueting propi, i pot tenir o no expertesa en la participació a fires de diferents magnituds.

La primera sessió, ja realitzada, va ser una sessió introductòria. Encara ets a temps d’inscriure’t!  Sessions teorico-pràctiques de 2 hores durant els mesos de  març i abril de 2020 dirigides per una professional del comerç exterior. Pots insciure’t en aquest enllaç.

FORMACIÓ IMPARTIDA per Andrea Genovés*

Cost: Subvencionat.

Lloc: Espai Crea – Casa Convalescència – (C. Dr. Junyent, 1, Vic)

Organitzador:
CreaccióConsell Comarcal d’Osona – Consorci del Lluçanès

Related Posts

Leave a comment