La Carnisseria Cansaladeria Can Codina de Taradell, primer premi al II Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional

L’establiment de Taradell Carnisseria Cansaladeria Can Codina, va rebre el passat dissabte, 6 d’octubre, el primer premi del II Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional, convocat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn.

Cansaladeria Can Codina, guardonada amb el 1r premi del II Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional


L’entrega pública dels diplomes de les llonganisses premiades es va fer a l’Escenari Escales de Manlleu, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa. 

Cansaladeria Codina

L’objectiu d’aquest guardó és reconéixer, promocionar, fomentar i difondre productes de qualitat i els oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya.

Can Codina, primer premi II Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional de Catalunya 2018

Es tracta d’un esdeveniment que vol vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, del foment de la innovació i la creativitat en els productors del nostre país.

Al concurs es van presentar un total de 17 empreses de tot Barcelona. Can Codina va obtenir el primer premi.

La Cansaladeria Can Codina és una empresa casolana que té el propòsit de recuperar sistemes d’elaboració tradicionals. Les matèries primeres originàries de la comarca d’Osona, s’elaboren familiarment, sense conservants, amb tota l’estima que requereixen. ​

Codina també forma part d’Osona Terra, una associació de pagesos, artesans i oficis de boca de la comarca d’Osona.

Trobareu aquest estabiment, al carrer Sant Sebastià, 29 de Taradell.