Can Vilada, SL, segon premi al II Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional

 

L’establiment de Vic Can Vilada, SL, va rebre el passat dissabte, 6 d’octubre, el segon premi del II Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional, convocat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn.
L’entrega pública dels diplomes de les llonganisses premiades es va fer a l’Escenari Escales de Manlleu, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa. 

L’objectiu d’aquest guardó és reconéixer, promocionar, fomentar i difondre productes de qualitat i els oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya.

Es tracta d’un esdeveniment que vol vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, del foment de la innovació i la creativitat en els productors del nostre país.

Al concurs es van presentar un total de 17 empreses de tot Barcelona. Can Vilada, en va resultar 2n guanyador. Un altre premi que se suma a l’obtingut també aquest any, 2n premi nacional a la botifarra d’ou tradicional.

Can Vilada ofereix una gran varietat de productes elaborats del porc, productes ibèrics, plats precuinats i formatges de diferents procedències.

Trobareu aquest emblemàtic estabiment, de més de 150 anys de tradició, i amb la 4a i 5a generació treballant-hi al bell mig de Vic, Plaça Major 34.

 

Related Posts