Viu l’experiència FET A OSONA

 

Catalunya té una gran riquesa patrimonial i paisatgística, però també acull una de les destinacions gastronòmiques per excel·lència. La cuina és, sens dubte, el motor turístic que ofereix una magnífica quantitat de productes de proximitat i de gran qualitat. En concret, a la comarca d’Osona, fem servir la gastronomia com un reclam de primer ordre i és un valor afegit per a les nostres terres.

Fet a Osona” és una acció que pretén donar a conèixer els productors i els productes de la comarca d’Osona. Una finestra a tot el sector de la gastronomia i el que aquesta comporta.

Una experiència única on tindràs l’oportunitat de participar de forma activa amb la gastronomia de la comarca. Una forma diferent d’endinsar-te en aquesta comarca i conèixer la seva gent. Una proposta d’oci i cultura on descobriràs els processos de producció i degustació dels fantàstics productes d’Osona. Uns itineraris per les diferents empreses agroalimentàries de la comarca on experimentar l’elaboració de les cerveses, la ratafia, els formatges i els embotits. Una oportunitat única per poder visitar una autèntica casa de pagès, castanyers o una horta ecològica.

“Fet a Osona”, va més enllà i també t’ofereix la possibiltat d’assistir a diferents tallers gastronòmics, on els mateixos productors t’explicaran els secrets més ben amagats dels productes d’aquesta terra.

Una vivència excepcional que et permetrà tastar els productes autòctons d’Osona com ho són els formatges, els iogurts, els dolços, els embotits, els canelons, les conserves ecològiques, la carn de porc, la vedella, el xai, les fruites i verdures, i molt més!

Gaudeix de la gastronomia osonenca amb els cinc sentits: mira, escolta olora, toca i tasta!

Per més informació: info@osonaturisme.cat, tel. 93 885 17 15.